2016-10-07 07:09:08• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Több szerelmi kalandja is adódhat

Napi horoszkóp október 7-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold estig még a Nyilas jegyében áll. Most segíthetne valakinek a családjából egy súlyos probléma megoldásában. Ma minden közelebbről érinti, nagyon érzékennyé válik, de ezáltal fogékonyabb lesz az örömökre is.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Remekül kommunikál, mindenkit meg tud győzni a saját igazáról. Kedvesét is elbűvöli szép szavakkal. Fontos, hogy őszintén mondja ki, amit érez. A magánéleti problémáit ne akarja egyedül megoldani, kérjen a szeretteitől segítséget!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Kissé vissza kell fognia magát. Sokszor okosabb a háttérben maradni, mint nagy hangon hirdetni véleményét. Főleg a főnökével kellene kerülnie a konfrontálódást – egyszerűbb ráhagyni a dolgot, az egész ügy nem ér annyit, hogy felbosszantsa magát.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Fontos döntéseket kell meghoznia, ami nem csak önt érinti, hanem mások életét is jelentősen befolyásolja. Legyen határozott, magabiztos, most megtalálja a helyes megoldást. Ha ön egyedülálló, tartsa nyitva a személt, nagyon jó esélyei lesznek az ismerkedésre.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Magánéleti döntéseiben, különösen a pénzügyek területén, könnyen hoz elhamarkodott lépéseket. Elsősorban a saját jövőjére gondoljon, majd utána a másokéra. Kérje ki hozzáértő személyek véleményét is!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ön mindenben tökéletességre törekszik. Azonban ne számítson arra, hogy másokat is hajszolhat és parancsolgathat nekik. Pillanatnyilag kevésbé tudja befolyásolni a történéseket, ezért ne bosszankodjon, ha egyes ügyek váratlan fordulatot vesznek. Egy őszinte, nyílt beszélgetés viszont bearanyozza a napját.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Kellemetlen helyzetbe kerülhet, mert véletlenül kikotyog egy információt, amit bizalmasan kellett volna kezelnie. Kérjen bocsánatot attól, akit érint! Egyúttal próbálja meg tisztázni is a helyzetet…

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz már a Skorpió jegyében áll, előfordulhat, hogy egyszerre több szerelmi kalandja is adódik. Azért legyen óvatos, könnyen megégetheti magát! A munkahelyén sikert sikerre halmoz, elégedett lehet az eredményeivel!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Munkahelyén nem igazán jó a hangulat. Nem várhatóak jelentős változások, de kisebbek igen. A főnökei túl sok terhet raknak önre. Ha előre látja, hogy nem tud végezni velük, szóljon a feletteseinek.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma próbáljon meg kicsit lazítani, sőt kikapcsolódni. Kerülje a balesetveszélyes utakat, helyeket, de azért legyen eleget szabad levegőn! Egy kirándulás most igazi felüdülést jelentene önnek.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Vigyáznia kellene a nagyobb kiadásokkal, most könnyen becsaphatják, átverhetik vásárlás közben. Valaki előbukkan a múltjából, akivel szép emlékek kötik össze. Örömmel tölti majd el, hogy újra találkoztak!

Halak: II. 19. - III. 20.
Váratlan események adódhatnak ma, amelyek felforgatják az egész napját. Toleránsan kell viselkednie, és diplomatikusan tárgyalnia. Magánéleti döntéseit ne hamarkodja el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: